Крисия на седмото небе: Обичам го!

Крисия Тодорова е щастлива с новата си любов!

https://goreshto.net/shoubiznes/krisiya-na-sedmoto-nebe-obicham-go/130397 Goreshto.net
Крисия на седмото небе: Обичам го!

Крисия Тодорова е щастлива с новата си любов!

Едва ли има българин, който да не знае името й и да не разпознава сладкото й личице, въпреки че тя вече не е дете. Крисия Тодорова буквално израсна пред очите на всички ни още от 9-годишна, когато Слави Трифонов я чу на кастинга в шоуто си и... хлъцна от възторг.

Малката разградчанка вече отдавна е пораснала, пълнолетна и дори вече имаше няколко гаджета. Макар да е съсредоточена върху ученето и развитието си в кариерата, Криси се пуска свободно по живота и умее да се забавлява, но и да се грижи за другите.

Тя показа това днес, когато призна, че е влюбена и обича едно същество с цялата си душа. "Обичам го! Направо го обожавам и бих направила всичко за него", казва чаровницата.

Но не, този път тя не говори за гадже, за момче, а за... куче. Певицата си е взела домашен любимец и всяка седмица го води на фризьор - по-често ходи то, отколкото самата тя.

Знаем, че Крисия обожава кучетата и още като малка имаше една сладка топка, наречена Тоби. Помним, че тя беше почти навсякъде с него като Тоби се превърна и в телевизионен герой. Не е ясно каква порода е новото й животинче, но феновете чакат вече снимки.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.