Криско се намеси в скандала между Емрах и Атанас Колев: Вие сте комплексирани слабаци!

Криско заяви, че физическата агресия е признак на страшна слабост!

https://goreshto.net/shoubiznes/krisko-se-namesi-v-skandala-mezhdu-emrah-i-atanas-kolev-vie-ste-kompleksirani-slabaci/124128 Goreshto.net
Криско се намеси в скандала между Емрах и Атанас Колев: Вие сте комплексирани слабаци!

Криско заяви, че физическата агресия е признак на страшна слабост!

Скандалът в новата онлайн платформа към Инстаграм между Емрах Стораро и Атанас Колев, от дни е тема номер едно сред меломаните. За да "разтърват" двамата, или за да се покажат самите те, отношение по казуса взеха и други наши певци.

Най-ярък пример е Криско, който също налази в новото онлайн "свърталище" и хубавичко погна двамата побойници. Помним, че Емрах заплаши рапъра с бой, защото Наско му каза, че няма право да обижда хора, след като преди това дори не се е научил да пише и да чете.

"Първо прочети една страница от книга гладко, без да запъваш и да сричаш, и тогава ще се срещнем, където кажеш", яко го подигра Колев, а Емрах му върна като му пусна пост, в който Наско е зад решетките.

На целия този панаир Криско реагира с думите, че физическата разправа е само за слабаци и комплексирани некадърници, които не разполагат с нищо повече от юмруците си.

"Това е най-долната и нисша форма на живот и е най-големия признак на слабост", изсмя им се Талев. Той бе подкрепен и от Алисия, която заяви, че е отвратена от новата платформа, която показва само едни жалки хора, изпълнени с омраза и завист.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.