Криза с Антон Божков ли е причината?! Ива Софиянска си сменя лицето, досега не го е правила! (СНИМКИ)

Ива Софиянска и Антон Божков са заедно от много години!

https://goreshto.net/shoubiznes/kriza-s-anton-bozhkov-li-e-prichinata-iva-sofiyanska-si-smenya-liceto-dosega-ne-go-e-pravila-snimki/137485 Goreshto.net
Криза с Антон Божков ли е причината?! Ива Софиянска си сменя лицето, досега не го е правила! (СНИМКИ)

Ива Софиянска и Антон Божков са заедно от много години!

Ива Софиянска и Антон Божков са заедно от много години, имат и своите прекрасни три деца. Мнозина обаче се зачудиха дали помежду им няма някакъв пробив, сивотата на рутината или нещо подобно. Знаем - кризата на връзките, което е нещо съвсем нормално за всички двойки.

Причината за тези подозрения и въпроси е фактът, че Божкова вече все по-често прибягва до услугите на различни дерматолози и специалисти по естетична медицина, които работят върху лицето й. Лице, което тя е беше пипала никога, просто защото си го харесваше и си имаше достатъчно самочувствие.

Пък и как да няма - щерка на бившия кмет на столицата, снаха на Васил Божков - муцка, а?! Не е от селските пръчки дошли у градо с бохчата и със зор на кой богаташ да се пуснат, че да им направи цици и джуки за "пазара" на плът.

И същата тази уверена Ива Божкова започна да ходи на редовни процедури за гладка кожа, против розацея, а сега пък си смени и веждите изцяло. Нищо чудно утре и носа да отиде да си отреже, коментират в мрежата и се питат дали няма гръм в рая й с Антон.

Доколкото знаем обаче, нищо подобно няма. Двамата живеят в пълна хармония и разбирателство, а доказателство за това е и третото им дете, което се появи преди месеци.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.