Куката съсипа Цвети Стоянова: Заряза я заради чалгаджийка! (ето с коя смени златното момиче - СНИМКИ)

Куката и Цвети Стоянова бяха двойка повече от година!

https://goreshto.net/shoubiznes/kukata-sasipa-cveti-stoyanova-zaryaza-ya-zaradi-chalgadzhiyka-eto-s-koya-smeni-zlatnoto-momiche-snimki/112414 Goreshto.net
Куката съсипа Цвети Стоянова: Заряза я заради чалгаджийка! (ето с коя смени златното момиче - СНИМКИ)

Куката и Цвети Стоянова бяха двойка повече от година!

Повече от година продължи връзката между Мариан Вълев - Куката и Цвети Стоянова, но в крайна сметка актьорът не изневери на същността си. Знаем, че Вълев си пада женкар и това му пречи да създаде стабилно семейство или поне съжителство с някоя жена.

Това стана и с Цвети Стоянова. След като беше влюбен в нея, но химията мина с времето си, Куката се зазяпа по друга. Ако това беше някоя по-ценна от Цветелина, как да е, но тя се оказа... чалгаджийка.

Да, става дума за Наташа Монева, която скоро се забавляваше с новото си гадже в Лондон. Той отиде при нея и двамата дори не пожелаха да се скрият, а започнаха да си пускат снимки в нета.

"Изобщо пука ли му, че Цвети ще види тези неща и ще я заболи?! Или - какво го боли, важното е на него да му е кеф?!", коментират с възмущение потребители в нета.

Знаем, ме връзката между Стоянова и Вълев започна покрай снимките на негов филм, в който тя взе участие. Той не криеше възхищението си от нея и й сваляше звезди, а сега прави същото с Наташа.

Самият Мариан обаче отрече пред медии да е във връзка с Монева като заяви, че му е писнало от клюки за личния му живот и иска да го оставят на мира. Хора от обкръжението му обаче са категорични, че двамата с певицата мачкат чаршафите и това било от месеци.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.