Ламбо бди над звездата от кинохита „Чалга“ Елеонора Иванова

Дори родителите й останали изненадани от цвета на косата й, когато се боядисала за пръв път

https://goreshto.net/shoubiznes/lambo-bdi-nad-zvezdata-ot-kinohita-chalga-eleonora-ivanova/54424 Goreshto.net
Ламбо бди над звездата от кинохита „Чалга“ Елеонора Иванова

Дори родителите й останали изненадани от цвета на косата й, когато се боядисала за пръв път

Боядисва си косата в рижаво от 7 клас, това е любимият й цвят

Макар да е едва на 24 години, Елеонора Иванова вее има доста запомнящи се роли зад гърба си.

 

Зрителите я познават от ролята й на Елеонора Черкезова в сериала „Братя“, Антония в „Отдел Издирване“ и Ива в „Шекспир като улично куче“. Разбира се тя е и звездата в кинохита „Чалга“, направил истински фурор в кината тази пролет.

 

Чаровната актриса твърди, че по време на заснемането на кинохита „Чалга“ е мислила само за работния процес и била фокусирана изцяло в него. Разбира се вложила в него цялата си любов и внимание. Не крие, че е щастлива, че й е била поверена ролята на главната героиня Барбара и е благодарна за гласуваното й доверие.

 

За ролята й звъннал режисьорът на лентата Мариан Вълев. След като прочела сценария, вече знаела, че това е нейният проект. Звъннала на Вълев и го попитала къде и кога започват снимките. Вълнувала се да се запознае с другата главна героиня в лентата – грацията Цвети Стоянова, която влезе в ролята на Роза. Категорична е, че макар Цвети да не е професионална актриса, тя е чудесен партньор, на когото може да се довери и се справя отлично.

 

Докато снимали по улиците осъзнала, че са нужни друг вид смелост и самочувствие, за да тръгнеш на 13-14-сантиметрови токчета и с прилепнала по тялото искрящо розова рокля.

Относно спечелената от нея стипендия „Стефан Данаилов“, Елеонора признава, че дори не знаела, че съществува такава, до момента, в който не й звъннали, за да й кажат, че я е спечелила. Категорична е обаче, че това е голяма чест и допълва, че има чувството, че оттогава Ламбо бди над нея. Грамотата и книгата на Стефан Данаилов са на особена почит в дома й.

 

От малка била категорична, че иска да е актриса и нямала резервен план.

В детските си години винаги се чувствала неразбрана от останалите деца. Трудно намирала общ език с връстниците си и не била социално активна, дори напротив – постоянно страняла от останалите. Макар да нямала приятели, това не й тежало. Обичала да общува само с хора, занимаващи се с изкуство и в частност театър.

 

Толкова е влюбена в рижавия цвят на косата си, какъвто се боядисва от седми клас, че дори вече не си спомня какъв е естественият й цвят. По бегли спомени е тъмно рус, клонящ към кестеняво, с леки рижи оттенъци. Спомня си, че когато за пръв път се боядисала в рижаво, родителите й останали леко изненадани. Те се занимават със собствен бизнес – държат магазин за риба и нямат нищо общо с изкуството.

 

С приятеля й Анатолий Ставрев са заедно от 5 години. Запознали се по време на кастинг, а след време се видели отново в НАТФИЗ, където той завършвал класа на проф. Ивайло Христов, а тя била първокурсничка. Той обаче се отказал от работата на щат и към днешна дата е на свободна практика, докато тя работи на щат в театър „София“.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.