Лъже ли?! Коцето потресе с разкритие за първата си любов!

Коцето разказа историята, но мнозина не му повярваха!

https://goreshto.net/shoubiznes/lazhe-li-koceto-potrese-s-razkritie-za-parvata-si-lyubov/128769 Goreshto.net
Лъже ли?! Коцето потресе с разкритие за първата си любов!

Коцето разказа историята, но мнозина не му повярваха!

Чалга любимецът Коцето разтърси мрежата и последователите си с истина, която никога досега не бил споделял. Дали е истина обаче, запитаха се по-късно в нета, а може би това ще се запитате и вие...

Константин разказа, че в детството и в младежките си години той и семейството му живеели в голяма бедност. Били толкова зле с парите, че той бил принуден да ходи на училище със скъсани маратонки. А после разчувства и с историята за първата си любов, която поканил на среща и искал да й се представи във възможно най-добрия си вид, но нямало начин.

"И на тази среща отидох със същите онези скъсани маратонки, защото нямахме пари", казва Коцето, с което явно оправдава сегашното си пилеене на средства с лека ръка.

Хората, които не му повярваха обаче, напомнят, че певецът е от семейство на военен и са живели в апартамент до Докторската градинка в столицата, където е един от най-скъпите райони. А и по социалистическо време, защото Коцето явно говори именно за тогава, може да не е имало много стоки, но българите са получавали сравнително еднакви заплати и не е имало класова разлика, поне не и съществена.

"Как цяла България тогава е карала по месец на море и планина, а той маратонки нямал?! И то при баща военен, хайде стига глупости! Пак се е напил явно", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.