Легена ли изплиска, или... ?! Гаджето на Папи Ханс потресе всички с неадекватни СНИМКИ! (ВИЖ ТУК)

Гаджето на Папи Ханс се държи нелепо!

https://goreshto.net/shoubiznes/legena-li-izpliska-ili-gadzheto-na-papi-hans-potrese-vsichki-s-neadekvatni-snimki-vizh-tuk/144836 Goreshto.net
Легена ли изплиска, или... ?! Гаджето на Папи Ханс потресе всички с неадекватни СНИМКИ! (ВИЖ ТУК)

Гаджето на Папи Ханс се държи нелепо!

Гаджето на Папи Ханс - моделът Сара Драгулева, яко е изплискала легена. А може би са я нахапали една дузина кучета... това коментират в социалната мрежа от известно време насам. Или по-точно откакто Драгулева започна да се държи не особено адекватно.

Става дума за селфитата, които пуска почти ежедневно и които задължително са от едно и също място - асансьора в жилищната й кооперация. Толкова! Асансьор, та асаньор. Няма антре, няма хол, няма кухня и спалня, абе баня няма... само асансьор.

Сара не пропуска ден, лято и зиме, да се заснеме в същия този асансьор и да се покаже - вижда се ясно и по дрехите, с които е облечена. Те поне са различни, както и прическите й.

"Не знам каква моделка е тази, но моделите поне отлично разбират от фотография, от декор и внушението на една фотография. А тя се пляска само от тая "килийка" и това е. Грам фантазия ли няма това момиче, банално е", коментират в нета.

Дали самият Папи Ханс, който е доказан творец с разчупено мислене, не й е обърнал внимание, не знаем. Но ако не е, май е време да го направи, за да спре да се излага гаджето му пред цялата държава.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.