ЛЕЛЕЕ! Мацка срази Дарин Ангелов: Нарече го стар и сбръчкан! (Виж реакцията на актьора)

Дарин Ангелов показа на последователите си това съобщение!

https://goreshto.net/shoubiznes/lelee-macka-srazi-darin-angelov-nareche-go-star-i-sbrachkan-vizh-reakciyata-na-aktyora/143802 Goreshto.net
ЛЕЛЕЕ! Мацка срази Дарин Ангелов: Нарече го стар и сбръчкан! (Виж реакцията на актьора)

Дарин Ангелов показа на последователите си това съобщение!

Актьорът и панелист на Гала - Дарин Ангелов е още в средата на 40-те си години, но вече го нарекоха стар и сбръчкан, при това публично. Дарко беше качил кратко клипче в нета, под което се заредиха и харесвания, и коментари, някои от които доста пиперливи.

Да, известните личности са свикнали с това, но явно не съвсем. Доказателството е, че един коментар е направил силно впечатление на Дарин, за жалост силно отрицателно впечатление и го е жегнал яко. Затова и той самият реши да го покаже на останалите, за да не решат, че го е срам да отвърне.

Любопитното е, че коментарът е от някаква непозната мацка, която иначе говори мило на Дарин и го нарича Дарко и Даре. Тя обаче не крие удивлението си от това колко се е променил той за кратко време.

"Олеле, Дарко, защо така си се сбръчкал, какво е станало с теб?! Беше толкова хубаво момче доскоро, а сега рязко си остарял - бръчки, отпусната и увиснала кожа, какво е станало?!", уж загрижено пита момата.

А Ангелов й отговаря - "То пък щото ти не си мраднАла"... И правилно й отговори човекът при все, че всички знаят колко ядове имаше той покрай развода с жена си Антония Русева и как му се отрази това.

Източник: Crimesbg.com

 

1 Коментара

📅 You have a transaction from user. Withdrаw > https://telegra.ph/Go-to-your-personal-cabinet-08-25?hs=0d55833186cdc586057aec51da65b643& 📅

2 days before

7ifq7z

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.