Лео Кадели разкри драматична история от миналото си! (още подробности)

https://goreshto.net/shoubiznes/leo-kadeli-razkri-dramatichna-istoriya-ot-minaloto-si-oshte-podrobnosti/50984 Goreshto.net
Лео Кадели разкри драматична история от миналото си! (още подробности)

Лео Кадели разказа драматична история от живота си в Гърция!

Албанецът, който твори добро, Лео Кадели, разтърси мрежата с драматична, но и поучителна история. За времето, когато е живял в Гърция, където са гледали на него като на втора ръка човек. Затова, защото е албанец: "Тук в този град - Атина пораснах, получих основата на живота си. 1997 година, когато бях на 16-17 идвах като дете с моите братя. И не ме пускаха вътре да пия едно безалкохолно, защото съм бил албанец и не съм изглеждал добре. Само след 3 години станах управител на едно от най-елитните заведения в Атина, навсякъде по заведенията ме посрещнаха като принц с хубава кола и хубави дрехи... А аз продължавах да бъда албанец, само че вече бях нужен на подобни собственици, защото с мен вървеше вълна от хора. А на собственика на заведението, в което работих, му бях пример, защото му увеличих оборота двойно. Днес, декември 2019 година посещавам отново това заведение, с една нормална кола, пия само тоник, който струва 2-3 евро. Но виждаш същите тези хора, които ми казаха тогава, че не съм изглеждал добре, днес да те гледат в ръцете за едно евро бакшиш. Няма нищо лошо да работиш години наред една и съща работа, но има лошо, когато лицемерието изпреварва душата. Аз продължавам да бъда албанец, но с малко по-нови дрехи, иначе душата ми остава същата. Може би подобни моменти ме направиха силен. Благодаря ти, сервитьоре, че научих от теб да се боря да изглеждам по-добре. И да докажа още веднъж на себе, че доброто ВИНАГИ побеждава!", сподели Лео Кадели.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.