Леш: Николета Лозанова яко оплю конкуренцията, попиля кифли и миски! (ВИЖ ТУК)

Николета Лозанова се присмива на силиконовите бръмчалки!

https://goreshto.net/shoubiznes/lesh-nikoleta-lozanova-yako-oplyu-konkurenciyata-popilya-kifli-i-miski-vizh-tuk/113127 Goreshto.net
Леш: Николета Лозанова яко оплю конкуренцията, попиля кифли и миски! (ВИЖ ТУК)

Николета Лозанова се присмива на силиконовите бръмчалки!

Не, че и тя не е плеймейтка и не е тръгнала именно от прословутия конкурс, но... поне името й се задържа реално дълги години, а и до момента вади пари от работата си на модел и инфлуенсър, а има и няколко свои бранда - за бански и за грим... Да, става въпрос за Николета Лозанова, която откровено се присмя на повечето от настоящите и прохождащите в тази сфера гърли.

Николета е убедена, че за разлика от нейната страница в мрежата, на болшинството от останалите моделки, миски, инфлуенсърки, силиконки, кифли, патки и прочие, страниците са платени и купени.

"Купени последователи и купени лайкове. Хайде, моля ви... всички знаем как стават тези неща и по колко вървят. Появява се някакво момиче, досущ като трийсет момичета преди нея и настоява, че била харесвана, следена и обожавана. Пълни лъжи и глупости. Продължавайте да си купувате харесванията и да си вярвате, че сте нещо", гаври се с тях НиЛо.

Половинката на Боби Михайлов съветва що-годе по-адекватните момичета, които искат да бъдат инфлуенсъри, да се опитат да се развиват и да създадат нещо наистина свое, да бъдат различни с нещо.

"Няма как да си копие и да искаш да живееш и да те приемат като оригинал, осъзнайте го! Не е лошо нещо да имаш индивидуалност в тоя живот", казва Николета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.