Лейди Би шокира: В този живот явно не ми е писано да имам мъж! (всичките й връзки пропадат)

Лейди Би се кани да завладее зрителите!

https://goreshto.net/shoubiznes/leydi-bi-shokira-v-tozi-zhivot-yavno-ne-mi-e-pisano-da-imam-mazh-vsichkite-y-vrazki-propadat/116126 Goreshto.net
Лейди Би шокира: В този живот явно не ми е писано да имам мъж! (всичките й връзки пропадат)

Лейди Би се кани да завладее зрителите!

Помните ли Лейди Би?! С фитнес маниачката Анн-Джи навремето бяха първи дружки, а Бойка Щерева, както е истинското й име, се изявяваше с глас на ар енд би дива. Е, много вода изтече оттогава, а Лейди Би отдавна зачезна от светския небосклон.

Последно преди няколко години се бе похвалила, че е влюбена и има връзка с по-млад от нея симпатяга, но злите езици шушукат, че двамата отдавна са се разделили.

Това е и един от най-големите проблеми на Бойка, която ще се изяви в новия сезон на "Гласът на България". Тя и друг път е споделяла, че не й върви с мъжете, но не знае на какво се дължи това - понякога си мислела, че е кармично и че нещо много е прегрешила в минал живот...

"Иначе не мога да си го обясня. Всичките ми връзки пропадат и свършват в "канализацията", а някой пуска водата... Кофти е, но какво да се прави, дори вече свикнах. Интересно ми е дали изобщо някога ще открия човека за себе си, пък дори и да съм на 80 години. А дано стане!", смее се Лейди Би, но много не й е до смях.

Тя се е грижила съвсем сама и за сина си Крис, който сега е на 10 годинки, след като баща му ги е зарязал още в началото.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.