Лицето на "Сделка или не" Румен Луканов бесен: Ето защо Ненчо Балабанов открадна мястото му!

Румен Луканов дълги години водеще предаването!

https://goreshto.net/shoubiznes/liceto-na-sdelka-ili-ne-rumen-lukanov-besen-eto-zashto-nencho-balabanov-otkradna-myastoto-mu/114398 Goreshto.net
Лицето на "Сделка или не" Румен Луканов бесен: Ето защо Ненчо Балабанов открадна мястото му!

Румен Луканов дълги години водеще предаването!

След като дълги години, всеки делничен ден, си водел едно предаване и едва ли не, си негово лице, разбираемо е да те "стегне шапката", когато някой те измести. Става дума за Румен Луканов, когото единствено помним като водещ на култовото "Сделка или не".

То вървеше всеки ден на екран, не знаем колко точно сезони, но мнозина прогнозираха, че Луканов ще се пенсионира и ще продължи да го води - досущ като Петър Вучков с "Минута е много" преди време.

Е, да, ама не стана така. Предаването бе спряно преди няколко години, но ето, че се връща на екран тази есен. Пак ще бъде всеки ден до уикенда, пак ще е от 18 часа, пак ще се играят игри за наградата от сто бона. Различен ще е само водещият, който няма да е Луканов, а Ненчо Балабанов.

Причините да не върнат Румен са няколко. Първата и основна е, че му се носеше адската слава на женкар, който "обърнал" не само де що асистентка му доведат, но и много от участничките в предаването си. Луканов си е шавлив и очите му щъкат на 20, което беше видно във всяко предаване. За разлика от него, Балабанов е луд по жена си, която ще го дари с бебе и едва ли ще зяпа като улав по жените.

Втората причина е, че Ненчо не пие почти никакъв алкохол, докато на Луканов доброто питие било слабост. Помним, че той дори отвори бутик за вина в столицата, но след време фалира.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.