Лиглата Гери-Никол отново зарязана: Стоян Копривленски й би шута преди Нова година! (още подробности)

Гери-Никол май ще си остане само с претенциите!

https://goreshto.net/shoubiznes/liglata-geri-nikol-otnovo-zaryazana-stoyan-koprivlenski-y-bi-shuta-predi-nova-godina-oshte-podrobnosti/125912 Goreshto.net
Лиглата Гери-Никол отново зарязана: Стоян Копривленски й би шута преди Нова година! (още подробности)

Гери-Никол май ще си остане само с претенциите!

С претенциите май ще си остане Гери-Никол. "Принцесата на богатия татко", както я наричаха и с което тя все още мре да се фука, го раздаваше много самоуверено навремето.

След Х Фактор, когато Криско я дръпна и й направи един-два хита, тя спря да стъпва по земята. Играеше го най-вървежната, най-готината, най-богатата, най-желаната, най... Абе, отдавна вече си е останала само с "най" и по-точно най-досадната, която никой мъж не може да изтърпи дълго.

Въпреки паричките на тате, Гери-Никол не успява да върже никое момче до себе си. Знаем, че този, по когото беше луда - Дани Илиев, я заряза с гръм и трясък и дори й се подигра, че е нетърпима. А сега се оказа, че и другият ММА боец, който бе последното й гадже, я е натирил още преди Нова година.

Говорим за Стоян Копривленски, с когото забравената певица се късаше да пуска горещи фотоси и видеа, за да демонстрира колко са влюбени. Е, минало бешело... Ако изобщо е било, разбира се...

"Тая Герганка само техните могат да я понасят, но пак не е сигурно. Такава отвратителна и противна лигава твар не сме виждали. А като вземе, че се разхили като проста каруцарка, хептен ти иде да повърнеш", коментират и потребители в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.