Лиглата Кристина от "Ергенът" отново показа колко е проста! (ВИЖ ТУК)

Кристина Пламенова наистина не пращи от интелект!

https://goreshto.net/shoubiznes/liglata-kristina-ot-ergenat-otnovo-pokaza-kolko-e-prosta-vizh-tuk/115785 Goreshto.net
Лиглата Кристина от "Ергенът" отново показа колко е проста! (ВИЖ ТУК)

Кристина Пламенова наистина не пращи от интелект!

Да се правиш на образован и да развяваш дипломки е едно, а да се радваш на ум и интелект, е нещо съвсем друго. Но кой да го обясни на лигавата Кристина Пламенова от "Ергенът", която бе сред първите изритани от Евгени Генчев. Въпреки хубавичката й, но изпразнена откъм излъчване муцуна...

Още тогава, на първата си среща с пианиста, Кристина потресе и него, и зрителите, с отвратителния си нрав. Тя не само не можа да върже две думи на кръст и да проведе адекватен разговор, но не спря да мрънка, да хленчи и да показва колко е проста през цялата среща. Разбира се, още същата вечер Генчо й би шута - нищо, че в началото я бе харесал.

Е, ето че и днес, месеци по-късно, Крисито не е мръднала и на йота в интелектуалното си развитие. Тя затвърди глупостта си като се изцепи в мрежата по адрес на бившите си. Които, щом минавали в графата "бивши", вече били и грозни.

"Само аз ли съм така, че като скъсам с някого и той вече ми е грозен?!", хили се тъпо Кристинка, но вместо "овации", получи як отпор и жестоки коментари от адекватни потребители.

"Ох, я се скрий, ма! Всички те видяхме, че си егати кухата лейка и за нищо не ставаш. Ако изобщо се намери някой, който да те изтърпи след втория тек, медал трябва да му връчат", попиляха я в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.