Лиготии на ента степен: Валерия не можела да се омъжи за Евгени, защото не си харесвала рокля! (как я търпи Генчев?!)

Евгени Генчев и Валерия Георгиева са меко казано странна двойка!

https://goreshto.net/shoubiznes/ligotii-na-enta-stepen-valeriya-ne-mozhela-da-se-omazhi-za-evgeni-zashtoto-ne-si-haresvala-roklya-kak-ya-tarpi-genchev/139004 Goreshto.net
Лиготии на ента степен: Валерия не можела да се омъжи за Евгени, защото не си харесвала рокля! (как я търпи Генчев?!)

Евгени Генчев и Валерия Георгиева са меко казано странна двойка!

Имаше време, но то беше кратко, в което Евгени Генчев и Валерия Георгиева се считаха за готина двойка от хората. Днес обаче мнозина говорят за тях като за някакво семейство Адамс и се чудят на акъла и най-вече на търпението на пианиста.

Защо ли?! Ами, защото ерген номер 2 прави всичко, за да угоди на любимата си, дори стана веган заради нея и свикна с кучетата, от които преди се страхуваше, само и само да са заедно... А тя не спира с претенциите си и го залива с лиготии и капризи.

Като поредният - не можела да се омъжи за него, докато не си хареса булчинска рокля. Разбира се, рокли бол, а и фамилията на Генчо е богата, така че имат избор не само у нас, но и в чужбина. Обаче не - за Вал трябва не каква да е рокля, вероятно трябва чудо, ушито собственоръчно от най-мастития световен дизайнер...

"Евгени е сериозно момче, иска здраво и стабилно семейство, но Валерия е тази, която го разиграва повече от година. Сега пък рокля нямала горката, направо да я ожалиш... Чудим се кога ще му писне на този готин пич и ще й бие шута, ама така, че свят да й се завърти", коментират близки до пианиста.

Колкото до веганката, тя отдавна е станала антипатична на болшинството потребители в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.