Лили Иванова не издържа: Всичко е фалшиво в тази държава! (ВИЖ ТУК)

Лили Иванова беше прецакана от измамници!

https://goreshto.net/shoubiznes/lili-ivanova-ne-izdarzha-vsichko-e-falshivo-v-tazi-darzhava-vizh-tuk/116628 Goreshto.net
Лили Иванова не издържа: Всичко е фалшиво в тази държава! (ВИЖ ТУК)

Лили Иванова беше прецакана от измамници!

Измамници прецакаха не кого да е, а голямата Лили Иванова и то точно по време на концерта й в Кърджали. Примата пя пред повече от 4 хиляди души в току-що ремонтираната зала "Арена Спартак", а хората не криеха екзалтацията си от нейното присъствие.

Както винаги, Лили се раздаде на сцената, когато най-неочаквано, по средата на концерта, микрофонът й спря. Чисто и просто батериите му сдадоха багажа, а са били закупени чисто нови и с гаранция от уж известна фирма.

Разбира се, Лили Иванова не е от вчера и е доказан професионалист. Тя успя да реагира на момента и продължи концерта си, но не остана безучастна и "смъмри" фалшификаторите.

"Както всичко в нашата страна, тези батерии също се оказаха фалшиви. Те фалшиви, микрофонът заби, но хубавото е, че ние сме си истински тук", каза Иванова, а хората още повече я аплодираха.

Лили получи специална покана от кмета на Кърджали, който специално я покани да гостува скоро в града им, я тя тържествено и пред всички обеща да го направи. Останалата част от концерта мина като по вода, а Лили си е Лили - за енти път показа, че е велика.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.