Липсата на мъж и нормален живот си каза думата! Теди Александрова: Аз съм си любимата певица, другите не струват!

Теди Александрова съвсем изгърмя бушона!

https://goreshto.net/shoubiznes/lipsata-na-mazh-i-normalen-zhivot-si-kaza-dumata-tedi-aleksandrova-az-sam-si-lyubimata-pevica-drugite-ne-struvat/126143 Goreshto.net
Липсата на мъж и нормален живот си каза думата! Теди Александрова: Аз съм си любимата певица, другите не струват!

Теди Александрова съвсем изгърмя бушона!

Теди Александрова съвсем изгърмя бушона, изплиска легена, изтрепа рибата и каквото още се сетите... Чалгарката, която хората, слушащи друга музика дори не са и чували като име, се е взела толкова на сериозно, че най-спокойно ръси глупости публично. А вероятно и си вярва.

Тези дни Александрова беше попитана кой е любимият й изпълнител от поп фолка, а тя заяви, че друг освен нея, не става. Да, правилно разбрахте - на Теди Александрова любимият изпълнител е Теди Александрова. И точка.

Легенди като Майкъл Джексън неведнъж са признавали, че се възхищават на свои колеги. На Майкъл специално любими са му Би Джийс, Джеймс Браун, Сами Дейвис Джуниър... но наша Теди няма. С нея никой не може да се мери, никой не е по-голям от нея.

Изказването й разбуни духовете и накара потребителите да избухнат в смях. Мнозина я изпратиха да се лекува, а други я посъветваха просто да спре пиенето и дрогата. И да си хване мъж.

"Така е то като след Емрах друг не я е погледнал, ама то какво ли и да й гледат?! Кой ще се хване с тая истерична надувка, която няма реална представа за себе си и действителността?! Май Емрах късмет извади, че я заряза", пишат в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.