Лора Крумова отсече: Няма да съм повече Дебелата! (хвърля по 1500 лева месечно, за да отслабне)

Вталяването на Лора Крумова й излиза солено, но...

https://goreshto.net/shoubiznes/lora-krumova-otseche-nyama-da-sam-poveche-debelata-hvarlya-po-1500-leva-mesechno-za-da-otslabne/53514 Goreshto.net
Лора Крумова отсече: Няма да съм повече Дебелата! (хвърля по 1500 лева месечно, за да отслабне)

Вталяването на Лора Крумова й излиза солено, но...

Какво ли не прави човек и особено жена за красотата?! Водещата Лора Крумова, която от години неглижираше проблема с наднорменото си тегло и се правеше, че не го вижда, повече не може да продължава така. На блондинката й омръзнало зрителите на Нова ТВ да я наричат "Дебелата" и да коментират как изглеждала с години по-възрастна от наборките си, само защото е по-едра.

Речено и сторено! Лора се е заела да отслабва и този път няма да се откаже, това разкриха близки до нея източници. "Няма да съм повече Дебелата и оная тлъстата! Писна ми да чета обиди на простаци и селяндури с две гънки в мозъка, но и здравето ми е важно", обяснявала на познатите си Крумова.

За целта, а и защото не може да се справи сама, тя се доверила на специални ястия, изготвяни от диетолози. Направила си абонамент и всеки ден й носели до дома специално приготвената за нея храна. Порциите, които включват храната от закуската до вечерята, плюс малко ядки и диетичен десерт, били изготвяни със строго преброени калории и съотношение между протеините, въглехидратите и прочие...

Самите порции са толкова малки, че и пиле ще остане гладно с тях, но пък нали това била целта на занятието - водещата да се втали. За цялото това "удоволствие", от което стомахът й стърже, Лора Крумова плащала около 1500 лева месечно, но... хубостта изисква жертви.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.