Луд умора няма: След ареста Динко Вълев се изруси и стана сладоледаджия! (СНИМКИ)

Динко Вълев излезе от ареста и хукна да продава сладолед!

https://goreshto.net/shoubiznes/lud-umora-nyama-sled-aresta-dinko-valev-se-izrusi-i-stana-sladoledadzhiya-snimki/114728 Goreshto.net
Луд умора няма: След ареста Динко Вълев се изруси и стана сладоледаджия! (СНИМКИ)

Динко Вълев излезе от ареста и хукна да продава сладолед!

Абе, този чиляк адекватен ли е - питат потребители в нета за Динко Вълев, след като станаха свидетели на поредната му дивотия. Знаем, че ловецът на бежанци беше в ареста - последно "помогна" на инвалид да "проходи"... а наскоро са го пуснали от там.

Без да губи време, Вълев първо е посетил стилиста си, който го е изрусил и направил трудно разпознаваем, а после е хукнал за морето. Кой да предположи обаче, че вместо да се пече, да бройка мацките, да се прави на отворен и да пръска пари, Динкото ще се цани за сладоледаджия на плажа?!

Ами да, ето ви го и на снимка - русичък, усмихнат, приветлив, продаващ вкусен сладолед... Щом го разпознаха, разбира се, всички се юрнаха да си купуват от него, та барем го видят на живо и разменят няколко думи, за да се уверят наистина ли е толкова "джаснат в главата".

"Същият си е като по телевизията, хич го не слуша главата и го хапе кучето, но иначе прави шоу и е забавен. Ама да не ти е в къщата, че такова чудо трудно може да се издържи", смеят се очевидци на сладоледаджията Динко Вълев.

Още не е ясно с кого е на морето той, дали е с половинката си, или е свободна птица, която всеки момент ще се превърне в "хищен гларус".

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.