Луиза Григорова: Хората са забравили как се общува, крият се зад писане!

Луиза Григорова обича директния и искрен контакт!

https://goreshto.net/shoubiznes/luiza-grigorova-horata-sa-zabravili-kak-se-obshtuva-kriyat-se-zad-pisane/119695 Goreshto.net
Луиза Григорова: Хората са забравили как се общува, крият се зад писане!

Луиза Григорова обича директния и искрен контакт!

Хората, особено младите, са забравили как се общува нормално. Това заяви в ефир Луиза Григорова, която призна, че е фенка на "старомодния" директен и искрен контакт, очи в очи.

"Обичам да говоря с отсрещния като го гледам. Да бъда срещу него с отворени гърди и отворени очи, да изразявам чувствата си, емоциите. Тези неща стават все по-трудни за мнозина, които се крият зад писане. Да, социалните мрежи са много удобни и актуални, полезни са за много неща, дори и за общуването, но е вредно да се ограничиш само с тях. Трябва да събереш смелост, да излезеш и да видиш човека срещу теб", обяснява актрисата.

Тя е щастлива, че с мъжа си Мартин Макариев, винаги са имали точно такова общуване, каквото на нея й допада. Припомняме, че преди да се събрат, режисьорът имаше не само съпруга, но и любовница. По онова време се говореше за извънбрачната му връзка с къдрокосата Елена Петрова, но Луиза не се предаде.

"Влюбих се в него и знаех, че има две жени, с които да се боря за любовта му. Знаех, че ще е трудно и че няма да стане изведнъж. Но бях готова да чакам, докато се наложи и вътрешно усещах, че това е моят човек, че си принадлежим. Съдбата показа, че съм била права и че всички "битки" са си стрували", признава Луиза Григорова.

Двамата с Мартин се радват на сина си Бран и мислят за второ дете, но когато му дойде времето.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.