Луиза Григорова се пусна без филтри и грим: Пластмасовото не е красиво! (СНИМКИ)

Луиза Григорова показа, че е далеч от масовата суета!

https://goreshto.net/shoubiznes/luiza-grigorova-se-pusna-bez-filtri-i-grim-plastmasovoto-ne-e-krasivo-snimki/111794 Goreshto.net
Луиза Григорова се пусна без филтри и грим: Пластмасовото не е красиво! (СНИМКИ)

Луиза Григорова показа, че е далеч от масовата суета!

Луиза Григорова взриви мрежата като си пусна снимки, на които е без грим, но и без филтри. Актрисата го направи съвсем спонтанно като дори показа, че има тъмни кръгове под очите, които си носи с гордост.

"Аз съм на 33 години и ето ме такава, каквато съм. Да, със сигурност не съм съвършена, но перфектното не е за мен. Особено ако е фалшиво такова. Бъдете естествени в тоя шантав и все по-пластмасов свят, защото отиваме на зле. Хората изперкват в опитите си да бъдат това, което им се иска и подценяват естествената си красота. Ако имате приятели, които не виждат по-далеч от суетата си, зарежете ги! Такива не ви трябват", категорична е Луиза Григорова.

Актрисата определено може да се похвали с естествен чар и излъчване, с което преди години омая настоящия си мъж. Режисьорът Мартин Макариев, с когото имат сина си Бран, навремето имаше и съпруга, и любовница в лицето на Елена Петрова.

Е, малката Луиза си го набеляза и с търпение и постоянство успя не само да го отнеме от двете, но и да го ожени за себе си. А Мартин и до днес е убеден, че връзката им не е просто някаква такава обикновена, а е била предопределена.

"Тези са като залепени един за друг и наистина адски си пасват. Като ги слушаме как си допълват изреченията, няма такъв кеф, бате. Дано да си направят и още едно бебе", радват им се познати.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.