Луиза Григорова сподели тайния си ритуал против стареене на кожата! (ВИЖ ТУК)

Луиза Григорова остава една от най-харесваните ни актриси!

https://goreshto.net/shoubiznes/luiza-grigorova-spodeli-tayniya-si-ritual-protiv-stareene-na-kozhata-vizh-tuk/121584 Goreshto.net
Луиза Григорова сподели тайния си ритуал против стареене на кожата! (ВИЖ ТУК)

Луиза Григорова остава една от най-харесваните ни актриси!

Луиза Григорова безспорно е сред най-харесваните български актриси и са настина много момичетата, които опитват да й подражават. Не са малко и тези, които директно й задават въпроси, свързани с визията и начина й да се поддържа красива, освен гена, разбира се.

Е, Луиза е още млада, само на 33 години е, но сме виждали и по-млади от нея, които изглеждат двойно на годините си. А Григорова продължава да има онова момичешко излъчване и присъствие, за което й завиждат дори студентки.

В крайна сметка щерката на Ивет Григорова разкри "тайната" си и обясни, че си има специален ритуал против стареене на кожата. И не, той не е свързан с посещение на клиники и пръскане на луди пари по процедури. Дори е напълно безплатен.

"Убедила съм се, че красотата и младостта зависят от душевното ти състояние, от мислите и като цяло от вътрешното ти Аз. Затова моята рецепта за хубост е следната - сядам вечер на удобния диван, взимам един интересен любов роман, но на книга, а не онлайн, паля си една ароматна свещ и пия чаша топъл чай. Това е всичко, нищо повече. После спя като бебе, защото сънят е основната съставка на младостта", споделя Луиза Григорова.

Разбира се, тя има и нужното спокойствие в любовта и сигурността, която й дава мъжът й - Мартин Макариев.

Източник: България днес

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.