Луна избухна: Никога не съм се омъжвала и съм горда от това! (от кого са двете й деца?!)

Луна заяви, че през живота си не се е обвързвала!

https://goreshto.net/shoubiznes/luna-izbuhna-nikoga-ne-sam-se-omazhvala-i-sam-gorda-ot-tova-ot-kogo-sa-dvete-y-deca/124127 Goreshto.net
Луна избухна: Никога не съм се омъжвала и съм горда от това! (от кого са двете й деца?!)

Луна заяви, че през живота си не се е обвързвала!

Луна, която още се колебае дали е по-добра като певица, или като бъдещ президент, избухна относно слуховете, че е била омъжена за възрастен и богат турчин, който е починал.

Тя отсече, че през живота си никога не е вдигала сватба, не е подписвала и изобщо не е била обвързвана с мъж дотолкова сериозно, че дори да живеят на семейни начала. "Такива неща не съм правила, няма и да направя, като съм горда за това. Аз съм свободна жена, волна като птичка и единственият човек, с когото се съобразявам, е със собствената ми персона", каза Луна.

Тя потвърди обаче, че е имала близко приятелство с наистина богат турчин, който е оставил всичко на децата си, а не на нея. И самата Луна не е искала парите, защото предпочитала да запази добрите си отношения с наследниците на господина.

"В Турция също пишат, че съм живяла, а това не е вярно, защото нито ден не съм прекарала в тази страна, освен като съм била там на почивка", заяви малга дивата.

Така и не става ясно обаче кой тогава е бащата на двете й деца, тъй като преди дни Луна изведнъж активира бомбата, че имала и син, та и дъщеря. Кога, къде и от кого ги роди, остава загадка. А болшинството от потребителите са убедени, че това е поредната нейна партенка, с която си прави реклама и вдига шум около името си.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.