Луна пак си пропусна хапчетата: Кани президента Радев да й изчисти къщата!

Луна става все по-абсурдна с годините!

https://goreshto.net/shoubiznes/luna-pak-si-propusna-hapchetata-kani-prezidenta-radev-da-y-izchisti-kashtata/122723 Goreshto.net
Луна пак си пропусна хапчетата: Кани президента Радев да й изчисти къщата!

Луна става все по-абсурдна с годините!

Вместо да помъдрява с годините, чалга певицата Луна все повече изтрещява. Този път директно и "напряко" мина границата като покани лично президента Румен Радев да й стане чистач.

Лунчето разигра един от поредните си нелепи скечове като се записа, хванала телефонна слушалка и започна да нарежда по нея: "Говорих преди малко с Бойко и той ми каза някои неща. Така че да питам аз президента Радев дали ми почисти къщата, че ще се нанасям в нея скоро"...

Очевидно става дума за президентската резиденция, която Луна има намерението да обитава. Тя гръмко обяви решението си, че ще се кандидатира отново за президент на следващите избори през 2026-та (не, че има някой учуден, тя не спира с тази си мания от години) и че този път "Дондуков" й бил в кърпа вързан.

За да поощри отсега бъдещите си спонсори на кампанията и гласоподаватели, Луна им обеща да им пее безплатно - на всеки един, ако докажат, че са се борили за нея.

Потребителите вече не крият, че не издържат глупостите й и мнозина от тях открито я приканиха да проведе терапия с психолог, а други я посъветваха да си взима редовно хаповете.

"Не се ли усещаш, че изкукуригваш?! Пази Боже от такова чудо", сащисани са в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.