Луна потресе: Нахвърли се като загоряла лелка на младо жребче!

Луна вече съвсем изплиска легена!

https://goreshto.net/shoubiznes/luna-potrese-nahvarli-se-kato-zagoryala-lelka-na-mlado-zhrebche/54867 Goreshto.net
Луна потресе: Нахвърли се като загоряла лелка на младо жребче!

Луна вече съвсем изплиска легена!

Дали Луна хептен е изплискала легена, или това са поредните й жалки опити да си върне загубената слава - питат се потребители в нета. Станали свидетели на клипче, което пусна самата певачка и в което се е нахвърлила като загоряла и невидяла лелка на младо жребче, очевидно стриптийзьорче.

Не стига излагацията от самото видео, но Луна го придружи и с текстче, в което апелира да й пращат някакви младички и готини гаджета - без значение дали са мъже, или дами...

Както знаем, певицата последно блесна в медиите с напъните си да става президент и да кове законите в държавата. Тогава тя се кипреше в делови стил, с изчистена визия и добър речников запас. След като видя, че с политиката няма да я бъде обаче, тя отново скъса синджира и го удари през просото. Е, не й отива изобщо на годинките, но това все пак е Луна, свикнали сме с изцепките й.

Знаем, че последно тя говореше за връзка с някакъв възрастен турчин, който й оставил като наследство много пари и имоти. Спрягаха я и с някакъв мъж от Австралия, отново на преклонна възраст.

Ако вярваме на тези неща, то Луна определено държи на "сериозни връзки" с дъртаци, които я обезпечават, а младите си жребчета ползва само по "предназначение". Когато и ако й вържат, разбира се...

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.