Луна втрещи: Влизам в парламента и карам управниците да дъвчат пари! (ВИЖ ТУК)

Луна яката изтрещя, но дали ще успее да го стори?!

https://goreshto.net/shoubiznes/luna-vtreshti-vlizam-v-parlamenta-i-karam-upravnicite-da-davchat-pari-vizh-tuk/113994 Goreshto.net
Луна втрещи: Влизам в парламента и карам управниците да дъвчат пари! (ВИЖ ТУК)

Луна яката изтрещя, но дали ще успее да го стори?!

Ще стори ли това, което е намислила, или поне което тръби от дни?! Става дума за Луна, която отново изплиска легена и се разфуча. Вечната кандидатка за политически пост, който вечно й се изплъзва, се закани на родните политици и то жестоко.

Луна обяви, че й е писнало от "мърши", на които не им дреме за народеца ни и затова ще ги накаже. Тя щяла да организира нещо като "публичен линч", на който да влезе в парламента и да накара политиците да започнат да дъвчат пари като преживни животни.

"Те и без това само за парите живеят, нека си ги изядат!", гневи се Луна, която от близо година насам не спира да повтаря фрази и мисли на Петър Дънов. Певицата явно се е превърнала в дъновистка и се опитва окончателно да скъса с всички материални щения. Дали е напуснала за целта и скъпия си апартамент обаче, или просто всичко е само на гръмки думи?!

Освен нея, срещу управниците ни скочи и колегата й от миналото на мутрите - Илиян Михов - Баровеца. Той заяви, че по времето на разцвета на кариерата му, в дискотеките са се мятали пари по певците - банкноти. А сега, защото народът обедня, вместо банкноти, хвърлят салфетки.

"Скоро очаквам и тях да спрат, защото са скъпи", клати глава Баровеца.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.