Любен Дилов - син ще вика за помощ Жоро Игнатов: В блока ни вони на скункс, не се издържа!

Любен Дилов - син плаши, че ще емигрира!

https://goreshto.net/shoubiznes/lyuben-dilov-sin-shte-vika-za-pomosht-zhoro-ignatov-v-bloka-ni-voni-na-skunks-ne-se-izdarzha/128883 Goreshto.net
Любен Дилов - син ще вика за помощ Жоро Игнатов: В блока ни вони на скункс, не се издържа!

Любен Дилов - син плаши, че ще емигрира!

Не се диша в блока, където живее Любен Дилов - син. За това сигнализира самият той в мрежата. Не, че потребителите има с какво да му помогнат, но да се оплаче. Е, разбира се, моментално го посъветваха да се обърне за помощ към Жоро Игнатов от "Съдебен спор", за да разследва казуса...

Майтапът настрана, но проблемът във входа на Дилов бил отдавна и не се знае кое предизвиква тази смрад на леш. Негови съседи дори са залепили бележка, на която пише, че живущите трябва да си проверят мазетата за умрели котки, защото вонята не се трае.

"И това при все, че още не е лято и няма жеги. Не ми се мисли какво ще е като температурите скочат нагоре. Ще трябва да се изнеса от нас, да емигрирам - замислям се за което и по други причини... Но така или иначе, ако вонята продължи, ще трябва да си намеря убежище на чист въздух за три месеца - я море, я планина. И без това мръсната София с простаците шофьори никак няма да ми липсва", смее се Любен Дилов.

А на поста му в нета неговата дружка Деси Цонева любезно предложи да се провери дали някой комшия не си е оставил киселото зеле да прокисне... Колкото до Дилов, той така или иначе не се задържал много, много у дома, защото постоянно обикалял по задачи или срещи с приятели.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.