Любимецът Ненчо Илчев втрещи: Срещнах жена си в дискотека и след 2 дни живеехме заедно!

Ненчо Илчев и Зорница Маринкова се обичат все така!

https://goreshto.net/shoubiznes/lyubimecat-nencho-ilchev-vtreshti-sreshtnah-zhena-si-v-diskoteka-i-sled-2-dni-zhiveehme-zaedno/132138 Goreshto.net
Любимецът Ненчо Илчев втрещи: Срещнах жена си в дискотека и след 2 дни живеехме заедно!

Ненчо Илчев и Зорница Маринкова се обичат все така!

Той е любимец на зрителите, защото е не само страхотен комедиен актьор, а и ловък илюзионист. С фокусите си Ненчо Илчев е давал настроение на всички, а и близките му го определят като много ведър и сговорчив човек, голям добряк.

Обзалагаме се, че на това мнение е и съпругата му - Зорница Маринкова, която е първата и единствена голяма любов на Ненчо. Двамата се появиха в телевизионен ефир днес, за да смаят зрителите с историята си, която си е направо съдбовна.

Оказа се, че се запознали през 1996-та година, когато Илчев работел във Военния театър, след като наскоро бил завършил в класа на Стефан Данаилов. Една вечер решили да се позабавляват с колеги и приятели и му отпуснали края във вървежната за онова време дискотека "Спартакус". Именно там той фиксирал Зорница и очите му изтекли.

"Видях я и едва не си глътнах дъвката. Моментално отидох да я заговоря, а тя пък взе, че ме хареса. И хич не мислете, че ви лъжа. Явно наистина ме е харесала, защото два дни по-късно ние вече живеехме заедно", казва Илчев. А Зорница признава, че оттогава никога не са се разделяли и че той е щастието в живота й.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.