Маги Джанаварова си търси гадже по странен начин! (певицата се разчекна – СНИМКИ)

https://goreshto.net/shoubiznes/magi-dzhanavarova-si-tarsi-gadzhe-po-stranen-nachin-pevicata-se-razchekna-snimki/47403 Goreshto.net
Маги Джанаварова си търси гадже по странен начин! (певицата се разчекна – СНИМКИ)

Маги Джанаварова се измори да го играе доброто момиче!

Маги Джанаварова винаги е била известна с това, че е сдържана, не обича да провокира и… да – не яде месо. Общо взето певицата бе позната в средите като по-обрана, срамежлива и морална от колежките си, за които всички сме чували какви ли не пикантерии. Е, явно обаче Магито е решила да обърне нова страница в живота си и да пробва дали ще й отива да го играе фаталната жена.

Тя качи няколко свои снимки в нета, които сащисаха феновете й. На тях Джанаварова е буквално разчекната, пък макар и добре облечена и не показваща голотии. В такива предизвикателни пози не сме свикнали да я гледаме и за това явно си има причина.

Според близки до обкръжението й, на Маги вече й е писнало да я взимат за задръстената вегетарианка. Още повече, след като нейна колежка й “оправи” гаджето преди година. Припомняме, че това беше огромен удар за Маги Джанаварова и се говореше, че тази колежка е дивачката Дара.

“Имахме дълга и сериозна връзка. Вярвах му и смятах, че това е моят човек, докато не разбрах, че ми е слагал рога най-нагло и продължително. А още по-лошото беше, че го е правил с моя колежка”, разказваше тогава Маги Джанаварова.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.