Маги Халваджиян призна заради какво Кремена е искала да го ликвидира

Популярният продуцент е маниак на тема телевизия, призна в предаването на Деляна Маринова

https://goreshto.net/shoubiznes/magi-halvadzhiyan-prizna-zaradi-kakvo-kremena-e-iskala-da-go-likvidira/54709 Goreshto.net
Маги Халваджиян призна заради какво Кремена е искала да го ликвидира

Популярният продуцент е маниак на тема телевизия, призна в предаването на Деляна Маринова

Един от най-успешните ни продуценти успя да остави всички без думи с признание от личния си живот. Едва ли има някой, който се съмнява, че Маги Халваджиян е абсолютен телеманиак. Все пак малко хора биха предположили колко точно е вманиачен по телевизионното изкуство и отговорът е, че е толкова много, че скоро е щяло да му струва изключително скъпо.

Стана ясно, че Маги има 12 телевизора в дома си, а страстта му го е карала да иска да добави още към „колекцията“ си. Тогава се е намесила неговата жена Кремена, която е казала стоп на желанията му.

Той допълва, че гледа телевизия със страстта, с която и създава продукция. Поискал да сложи още един телевизор в беседката, за да може да наблюдава какво се случва на малкия екран дори, когато релаксира там. Тогава жена му се е намесила и е настояла да остави поне едно свободно място в дома им.

Видният арменец сподели също така, че няма начин да не успееш, когато правиш нещо с цялата си страст.

В предаването на Деляна Маринова той сподели, че се е замислил над себе си, когато Джуди го е нарече „известен мъж“. Тогава Маги е осъзнал, че вече не е 18 годишно момче, за какъвто се приема и трябва да осмисли факта, че вече е мъж.

Източник: blitz.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.