Маги Сидерова в шок: Тя си хвали кожата, в мрежата я нарекоха бабичка! (ВИЖ ТУК)

Маги Сидерова явно има не само приятели, но и доста хейтъри!

https://goreshto.net/shoubiznes/magi-siderova-v-shok-tya-si-hvali-kozhata-v-mrezhata-ya-narekoha-babichka-vizh-tuk/110255 Goreshto.net
Маги Сидерова в шок: Тя си хвали кожата, в мрежата я нарекоха бабичка! (ВИЖ ТУК)

Маги Сидерова явно има не само приятели, но и доста хейтъри!

Моделката Маги Сидерова, или по-скоро вече бившата моделка, защото годинките й отдавна са в повечко, обича честичко да се фука в мрежата с визията си. Най-редовно тя излага на показ тялото си, което тренира до изнемогване във фитнеса и това й се е превърнало в мания.

Да, чисто физически, като мускулатура и мерки, Маги е топ и това е истина. Но последният й пост разбуни духовете, защото в него тя рекламираше лицето и кожата си, както и процедурата, с която се поддържала млада и свежа като прасковка.

Именно това възпламени някои потребители, които отдавна явно са ги сърбели ръцете да се заядат за нещо с нея. Та Сидеров обяви, че се грижи за кожата си и за това да няма бръчки като си правела известния пилинг с карбон. При него обаче кожата става червена като домат, така че трябва да се прави поне три-четири дни преди важно за вас събитие.

"Вярно си много червен после, но като минат няколко дни и си краставичка, сочна прасковка", обяснява гордо Маги, но яко разсмя мнозина, които не си сложиха цип на устата.

"Каква прасковка, ма, егати прасковката презряла! А и защо лъжеш като си обработваш снимките с филтри. Я се покажи на живо след толкова тормоз на тая кожа, че да те видим каква си бабичка", захапаха я в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.