Максим Генчев изригна с разкритие за дъщерята на президента Румен Радев!

Максим Генчев е категоричен за младата Дарина Радева!

https://goreshto.net/shoubiznes/maksim-genchev-izrigna-s-razkritie-za-dashteryata-na-prezidenta-rumen-radev/53413 Goreshto.net
Максим Генчев изригна с разкритие за дъщерята на президента Румен Радев!

Максим Генчев е категоричен за младата Дарина Радева!

Знаем, че преди месеци гръмна страшен скандал по повод участието на Дарина Радева в бъдещ филм на Максим Генчев. Дъщерята на президента - Румен Радев учи за актриса и е сред добрите студенти в НАТФИЗ. Това, че е избрана за главна роля в български филм обаче провокира мнозина да изригнат - била уредена с връзки, не било честно, това били парите на данъкоплатците...

Днес, когато вече заснемането на лентата е решено, лично режисьорът Максим Генчев излезе и се застъпи за младата госпожица Радева. Той заяви, че решението Дарина да участва във филма, не е негово, а на самата телевизия БНТ. Преди това обаче ще се проведе кастинг за ролята, за която има още редица кандидатки.

"БНТ поиска Дарина Радева да участва в този кастинг и аз съм напълно съгласен. Момичето учи и е даровито. Престанете с това политиканстване и жлъч, особено на гърба на млади и съвсем невинни хора, искащи да работят, да се учат и да се развиват в дадена професия. Дарина е подходяща за ролята на Сара, но още не е сигурно, че ще мине кастинга", каза Генчев.

Филмът, който той ще снима, е по повестта "Иван Александър" на големия Иван Вазов, а ако бъде одобрена за ролята, Дарина Радева ще изиграе еврейката Сара, дарена с изключителен ум и красота. Какво ще стане и дали щерката на президента ще се похвали с първа главна роля, предстои да видим след кастинга.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.