Малко му е фотошопът: Валентин Кулагин изкука тотално - превърна се в кукла, лъже, че има прислуга!

Валентин Кулагин се докара на куклата Кен!

https://goreshto.net/shoubiznes/malko-mu-e-fotoshopat-valentin-kulagin-izkuka-totalno-prevarna-se-v-kukla-lazhe-che-ima-prisluga/128920 Goreshto.net
Малко му е фотошопът: Валентин Кулагин изкука тотално - превърна се в кукла, лъже, че има прислуга!

Валентин Кулагин се докара на куклата Кен!

Доста жени сме виждали с манията за Барби, но ето, че се появи и поредния мъж, който иска да прилича на куклата Кен. И това не е кой да е, а самият истеричен гримьор Валентин Кулгин, когото познаваме от няколко риалити формата. Върхът на представянето му беше Вип Брадър, след когото хората буквално не искаха да чуват за него, какво остава да му търсят услугите.

Така Кулагин, който се правеше на много богат и лъжеше, че живее през голяма част от времето си в Дубай, се върна в родното Хасково. И не само се върна в Хасково, но и заживя в дома на баба си, защото нямаше пари за квартира.

Е, днес Валето се хвали, че имал прислужница, молим ви се... Жена на малко над 50 години, която му пазарувала, обслужвала го и му готвела, а той й давал заплата и я взел да живее при него. Близки до обкръжението му твърдят, че това е поредната опашата лъжа, но казват, че са свикнали.

"Той си е такъв, има някаква мания за величие и все гледа да се изкара цар. Погледнете му последните снимки - те са живото доказателство, че е изплискал легена. Как е възможно да си направиш лицето тотално неразпознаваемо с толкова филтри и фотошоп?!", сащисани са източниците.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.