Малшанс: Новият на Златка Димитрова се оказа циция! (още подробности)

https://goreshto.net/shoubiznes/malshans-noviyat-na-zlatka-dimitrova-se-okaza-ciciya-oshte-podrobnosti/47439 Goreshto.net
Малшанс: Новият на Златка Димитрова се оказа циция! (още подробности)

Златка Димитрова май попадна на поредния неподходящ?!

Ех, тази Златка Димитрова… От години плеймейтката не може да случи на читав мъж, макар да е в Топ 3 на най-популярните носителки на титлата у нас. Първо Черната Златка претърпя криза в любовта с Благой Иванов – Багата, после се хвана с Миро, от когото има син, но към момента той не поглежда нито нея, нито детето. След Миро дойде ред на фитнес инструктора, който си направи пиар с името й и я паряса, а сега уж нацели виден адвокат.

Златка твърди, че е обичана и щастлива с последния си любим, но злите езици шушукат, че той се оказал богат, но стиснат, пълна циция. Доказателство за това е фактът, че двамата със Злати са заедно вече от доста време, но вместо на почивка на някое екзотично кътче или пръстен с огромен диамант, въпросният подарил на Димитрова… чанта.

Да, чантето, според Златка, било скъпо, но запознати се смеят, че е нищо пред реалните възможности на господина. “Спомняте си как реагира една Виктория Капитонова в “Ергенът” на подарък рокля и какво изкоментира и за такъв – чанта. За нея това си беше направо обида, а и е така, ако гаджето ти е богато”, коментират източниците.

Златка Димитрова обаче или е преживяла душевен катарзис, или наистина е хлътнала, защото се радва на чантата така, както би приела и обикновена китка.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.