Мара Отварачката кресна: Ти, кучи......... (вижте на кого се нахвърли)

Мара Отварачката е бясна и се кълне, че няма да остави нещата така!

https://goreshto.net/shoubiznes/mara-otvarachkata-kresna-ti-kuchi-vizhte-na-kogo-se-nahvarli/135170 Goreshto.net
Мара Отварачката кресна: Ти, кучи......... (вижте на кого се нахвърли)

Мара Отварачката е бясна и се кълне, че няма да остави нещата така!

Мария или Мара Отварачката, както си я знаем, за да не стане объркване с други певици, е бясна и донякъде е разбираемо. Тя тъкмо реши да си възроди кариерата, тъкмо намаза покрай "Капките" и се надяваше, че това ще й донесе още куп фенове и последователи и... ядец!

Новото й парче беше спряно още на първия ден, при все, че беше обещаващ хит. И как да не, след като иде реч за стария хит на Теодора "Моят номер". А продуцентите на Теди от Диапазон рекърдс обясниха, че са изискали свалянето на парчето на Мария, заради нарушени авторски права. Но не на музиката, която е гръцка и Марчето се е уредила, а на текста, който бил на брата на Теодора - Деян Георгиев.

Именно тук побесня и Мария, която кресна, че ще даде този "кучи..." на съд и държи да види дали там, под клетва, той ще потвърди авторството си. Тя е убудена, че няма да го направи.

"Защото текстът не е негов! Този текст е написан от една много добра моя приятелка. От жена, която е писала голяма част от текстовете на моите хитове и това лесно може да се докаже. Засега няма да разкривам името й, но държа да чуя какво казва пред съда въпросният брат на Теодора и дали ще има очи да лъже най-нагло и там", заяви Мария.

Очевидно скандалът за "Моят номер" няма да приключи скоро...

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.