Мара Отварачката показва палата, в който Миро Дзвера я люби и бие! (ВИЖ ТУК)

Мара Отварачката отново ще гостува в "Черешката на тортата"!

https://goreshto.net/shoubiznes/mara-otvarachkata-pokazva-palata-v-koyto-miro-dzvera-ya-lyubi-i-bie-vizh-tuk/125126 Goreshto.net
Мара Отварачката показва палата, в който Миро Дзвера я люби и бие! (ВИЖ ТУК)

Мара Отварачката отново ще гостува в "Черешката на тортата"!

Мара Отварачката ще "блесне" за пореден път в "Черешката на тортата". Тя беше гостенка в предаването преди доста години, но мнозина от зрителите дори не си спомнят това. Тогава Марчето се изложи като заложи на помощта на професионални готвачи и показа, че не я бива за нищо.

Е, днес вече е доста по-зряла, не знаем дали помъдряла, но може би ще запретне ръкавките и ще приготви нещо сама. Важно е обаче друго - Мария е решила да покани гостите си в своя дом и така зрителите ще видят за първи път "любовното" гнездо на чалгарката и Миро Дзвера, в което той така емоционално я люби и бие, после пак я люби и... кръгът се затваря.

Знаем, че след скандалното си интервю при Мон Дьо, певачката отново клекна на Мирослав Соколов и се събра с него, но то и какво ли още й оставаше?! Мара отново се върна на работа, притеснена, че ако някой ден мъжлето й изхвърли като предишните й двама съпрузи, ще остане без петак и ще трябва да ползва метрото, което ще е най-малкото й неудобство.

От понеделник Марчето ще гостува на останалите участници в "Черешката" и самата тя ще се изявява в кухнята, за което ще бъде и оценявана. Бившият министър Николина Ангелкова ще е втората дама в групичката, третата е преводачката Мариана Хил, а мъжете ще са Боро Първи и Мирослав Димитров.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.