Мара Отварачката с чутовна излагация

Преобладаващата част от мненията са, че е съсипала хубавото парче

https://goreshto.net/shoubiznes/mara-otvarachkata-s-chutovna-izlagaciya/134981 Goreshto.net
Мара Отварачката с чутовна излагация

Преобладаващата част от мненията са, че е съсипала хубавото парче

Новата песен на Мария, която е кавър на някогашния хит на Теодора и DJ Djerry „Моят номер“, претърпя пълен крах, макар да е ударно рекламирана в социалните мрежи.

Тя дори бе внезапно свалена от най-голямата платформа за видео споделяне You Tube, без да е ясна причината за това. Към момента песента може да бъде открита само в социалните мрежи, където не само, че не се радва на голям брой гледания, но и търпи брутални критики от феновете на лекия жанр. Запознати твърдят, че е възникнал проблем с авторските права на текста.

 

И докато едни твърдят, че е съсипала хубавата песен на Теодора и кавърът й не може да й стъпи на малкия пръст, то други са категорични, че Мара Отварачката се излага с умопомрачителното пеене, на което станахме свидетели в „Капките“. В немалка част от коментарите се посочва, че Мара не може да пее, а рецитира.

 

Представянето й във видеото също отнесе сериозна доза критика – потребителите на мрежата твърдят, че повтаря едни и същи движения, които вече са познати до болка – поклащания с чупка в талията и размахване на ръце. Новата й прическа също не бе пощадена – преобладаващата част са на мнение, че русата коса не отива на Отварачката.

 

Видно е, че певачката доста е бързала с пускането на новото парче, вероятно надявайки се да успее да яхне вълната от „Капките“, докато все още има интерес към музиката й. поради липсата на достатъчно финанси обаче, Мария не може да си позволи да плаща на текстописци, композитори и прочее, затова предпочела да направи кавър на готов хит. Така за пореден път затвърждава, че е от хората, които търсят „на хляба мекото“.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.