Мара Отварачката втрещи: Българинът е чалгар, аз ще спечеля накрая "Капките"!

Мара Отварачката си повярва сериозно!

https://goreshto.net/shoubiznes/mara-otvarachkata-vtreshti-balgarinat-e-chalgar-az-shte-spechelya-nakraya-kapkite/133642 Goreshto.net
Мара Отварачката втрещи: Българинът е чалгар, аз ще спечеля накрая "Капките"!

Мара Отварачката си повярва сериозно!

Мара Отварачката не се класира сред финалистите на "Като две капки вода" миналия път и добре, че финалът е в Арена Армеец, та Маги Халваджиян в последния момент реши да промени правилата. Което е напълно нечестно и несправедливо според зрителите.

Както помним, за първи път в историята на шоуто, всички участници станаха финалисти и всеки един от тях ще се бори за голямата победа. Разбира се, причината не е в някой конкретен участник, а във факта, че така ще стане по-голямо шоу в огромната зала Арена, но решението на продуцента накара някои да се размечтаят здраво...

Визираме Мария, естествено, която не спирала да повтаря, че накрая тя ще е големият победител в предаването. Защо ли?! Ами, защото ще пее Цеца Величкович и публиката щяла да припознае най-много това парче.

"Българинът е чалгар, обича си чака-раката и гьобеците, а пък любовните парчета направо го карат да къса ризи. Така че победата ми е в кърпа вързана, много повече от колегите, които ще пеят рок например", уверена била Мария, разкриват източници.

Потребителите обаче прихнаха в смях и й рекнаха, че ще си остане с "надеждите говежди". И да се радва ако е и на предпоследно място. "Марче, я се скрий с твоите халюцинации, бе!", погнаха я в нета зевзеци.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.