Мара се изцепи: Дъщеря ми е лъвица! Зрители я попиляха: А ти ще я направиш жрица! (ВИЖ ТУК)

Мария превръща щерка си в свое копие, което не е добре за момичето!

https://goreshto.net/shoubiznes/mara-se-izcepi-dashterya-mi-e-lavica-zriteli-ya-popilyaha-a-ti-shte-ya-napravish-zhrica-vizh-tuk/130312 Goreshto.net
Мара се изцепи: Дъщеря ми е лъвица! Зрители я попиляха: А ти ще я направиш жрица! (ВИЖ ТУК)

Мария превръща щерка си в свое копие, което не е добре за момичето!

Кой не знае Мара Отварачката, кой не е запознат поне с една от множеството простотии в живота й?! То не бяха бракове, то не бяха разводи, то не беше бой, полиция, раздяла и събиране... това с последния й трети мъж Миро...

Е, всеки сам отговаря за живота си и Мария има пълното право да го разбива или да се излага, колкото иска. Не така стоят нещата с дъщеря й обаче, която още не е пълнолетна и отговорността за живота, морала и възпитанието й лежи изцяло на плещите на Мара Отварачката.

А така като гледаме, от доста време насам, всъщност откакто Марая е станала тийнейджърка, родителката й напъва да я превърне в свое копие. Факт, който предизвиква гняв и откровени позиви за повръщане дори у някои от собствените й фенове.

Онзи ден Мария се изцепи за пореден път, че дъщеря й била "истинска лъвица", огън момиче, много готина и надрасла годините си. Това изказване, в съчетание с глезотиите, с които Марая е свикнала от малка и факта, че Мария толерира откровено вулгарните за възрастта й селфита, накара мрежата да заври.

"Лъвица ли?! Не знам лъвица или тигрица, но ти си тръгнала да я правиш жрица. От малко, това момиче гледа само едно и също - как ти си "веща в занаята". Как не те е срам, бе?!", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

1 Коментара

AMIN

преди 1 месец

от такива като вас само американците имат полза те ви отглеждат като цветя

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.