Маргарита Хранова накара всички да се запитат харизани ли са й тези обувки (СНИМКИ)

В крайна сметка разбра, че няма да може да изкара концерта с тях

https://goreshto.net/shoubiznes/margarita-hranova-nakara-vsichki-da-se-zapitat-harizani-li-sa-y-tezi-obuvki-snimki/115418 Goreshto.net
Маргарита Хранова накара всички да се запитат харизани ли са й тези обувки (СНИМКИ)

В крайна сметка разбра, че няма да може да изкара концерта с тях

По всяка вероятност по време на концерта си в Царево, състоял се преди няколко дни, Маргарита Хранова си е повтаряла през цялото време „Трай бабо за хубост!“.

 

Певицата за пореден път се появи в изискано облекло, съчетано със златни чепици  на висок ток и с остър връх. Отдалеч си личеше обаче, че те са й крайно неудобни, имайки предвид факта, че едва престъпваше с тях.

 

Още преди да излезе на сцената стана ясно, че обувките я стискат много здраво, което наведе на мисълта, че вероятно са й харизани от някого. Пременената с лилава рокля певица успявала да се задържи на сцената с огромни усилия, а зад кулисите се налагало да я крепи мъж.

 

С напредване на времето болките й толкоз се усилили, че тя изявила желание да поседне на пейка. Накрая си даде сметка, че няма да може да изкара концерта с тези обувки и ги смени.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.