Мариан Бачев бесен: Ще разхождам едното си дете, а другото не, защото е на 13 год.! (виж тук)

https://goreshto.net/shoubiznes/marian-bachev-besen-shte-razhozhdam-ednoto-si-dete-a-drugoto-ne-zashtoto-e-na-13-god-vizh-tuk/51260 Goreshto.net
Мариан Бачев бесен: Ще разхождам едното си дете, а другото не, защото е на 13 год.! (виж тук)

Мариан Бачев е потресен от новите мерки за разходка на децата в парковете!

Актьорът на Слави Трифонов - Мариан Бачев е повече от бесен. Той рядко дава воля на гнева си, но този път не успя да се сдържи и изригна в мрежата. Причината е новата разпоредба за разходка на децата в парковете. Която важи за малчугани до 12 години. Е, добре, само че неговото първо дете се оказва на... 13. Само с една година повече от допустимото, но излиза, че то ще трябва да си седи у дома. Ето какво заяви Бачев: "Поклон пред управленския гений!... Ние – пусто да опустее! – сме класическо семейство, състоящо се от баща, майка и две деца! Едното се съобразява със заповедта и е под 12, но другото има нахалството да е на 13. И, разбира се, ще си носи последствията. Малкото ще мога да го разходя в парка – естествено, на къс повод, за да не вземе да се сурне към пейка или пясъчник. Голямото ще стои само вкъщи – да си знае кога трябва да се раждаш! Вярно, че учи дистанционно и стои по 8 часа пред компютъра, но пък нека и знае отсега, че винаги ще има правила, които ще я дискриминират. Пък и вече знае какво е домашен арест! А аз не разбирам защо да не мога да изляза в парка на слънце и чист въздух с децата си, спазвайки всички необходими предпазни мерки? В магазина ограничения няма. Не можеше ли в заповедта да пише, че децата до 18 г. може да се разхождат само в присъствието на родителите, с които така или иначе съставят едно домакинство? Толкова ли не могат да създадат обмислени правила, без това да води до дискриминация? Не че не сме свикнали де, ама... знаете за надеждата", изригна Мариан Бачев.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.