Мариана Попова призна: Махнах си брадичката, беше ми станала двойна!

Мариана Попова се е подложила на процедура за премахване на двойна брадичка!

https://goreshto.net/shoubiznes/mariana-popova-prizna-mahnah-si-bradichkata-beshe-mi-stanala-dvoyna/125495 Goreshto.net
Мариана Попова призна: Махнах си брадичката, беше ми станала двойна!

Мариана Попова се е подложила на процедура за премахване на двойна брадичка!

Мариана Попова никога не е била привърженичка на естетичната хирургия, но с напредването на възрастта се оказа, че промени мнението си. Тя сама се похвали, че се е подложила на радиочестотна процедура, с която да намали брадичката си.

Работата е там, че кожата й започнала да увисва и се получила "чудна" двойна брадичка, която я влудявала. "Не можех да я търпя вече и се реших. Тази процедура не е болезнена, сравнително безобидна е и просто повдига и стяга кожата. Надявам се в скоро време напълно да се разделя с нещото, което ме дразнеше и постоянно ми бодеше очите", смее се певицата.

Според нея проблемът е само в главите на жените, защото мъжете не обръщат внимание на подобни дреболии. Нейният Веселин Плачков дори се чудел какво й е щукнало и я уверявал, че е прекрасна такава, каквато е, но тя не искала да слуша.

Всъщност преди време и Николета Лозанова, която е по-млада от Попова, сподели, че ще се подложи на операция за отстраняване на тази "малка, но гадна" гушка. Тя обаче се е решила директно на "рязане", което е много по-сложна и дори болезнена процедура. Е, предполагаме, че за сметка на това пък ще е с по-дълготрайни и видими резултати.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.