Мариела Нордел попиля Гатьо от "Игри на волята": Този е кръгла нула в леглото, за нищо не става!

Мариела Нордел така обрисува Гатьо, че свят да му се завие!

https://goreshto.net/shoubiznes/mariela-nordel-popilya-gatyo-ot-igri-na-volyata-tozi-e-kragla-nula-v-legloto-za-nishto-ne-stava/116875 Goreshto.net
Мариела Нордел попиля Гатьо от "Игри на волята": Този е кръгла нула в леглото, за нищо не става!

Мариела Нордел така обрисува Гатьо, че свят да му се завие!

Гатьо от "Игри на волята" е сред най-коментираните и осмивани участници в риалитито. Въпросният, който не спря да се перчи какви мускули има и колко е "помпал" във фитнеса, ревна като магарица, че е в отбора на жените и дори остави Виктория да го спасява от водата, тъй като се оказа и че не може да плува.

И какво излезе в крайна сметка - излезе, че големият мъжкар не преде и пред някои от жените, отбелязаха масово потребители в нета. По адрес на Гатьо вече се измислят вицове, а меметата и колажите с образа му са повече от забавни.

За да го "нахрани" подобаващо, се включи и пиарката и кулинар Мариела Нордел, която прихна да се хили и заяви гръмко, че не би си легнала с такъв като Гатьо за нищо на света, дори милиони да й дават.

"Вижте го, бе! Смешка. Нацепил се, наблъскал се с протеини и какво ли още не, а като мъж съм сигурна, че не става. Била съм с такива мъже като него и ще ви кажа, че в онази работа са толкова зле, че да ти се приплаче. Не искам и да чувам за такъв, пък ако ще и всички останали мъже да са се свършили", коментира Нордел.

Любопитно е каква ли ще бъде гатьовата реакция като излезе от предаването и прочете всички тези неща за себе си...

Източник: Лупа.бг

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.