Мариела Нордел разкри защо я наричат гаднярка! (виж тук)

https://goreshto.net/shoubiznes/mariela-nordel-razkri-zashto-ya-narichat-gadnyarka-vizh-tuk/51151 Goreshto.net
Мариела Нордел разкри защо я наричат гаднярка! (виж тук)

Мариела Нордел обясни причината някои да я смятат за гаднярка!

Защо някои я наричат гаднярка, устакярка и се пазят от нея като дявол от тамян. Това разкри Мариела Нордел и взриви мрежата. И, да си го кажем, с пълно право.

"Сега разбирам защо някои ме наричат гаднярка (бел.ред.). Снощи, прибирам се у дома, след адски шибан ден - в едната ръка нося кутия с пица за детето, което е болно, с другата - чифт гумени ботуши Гучи, които са ми определено на карък, през рамо - тежка Келвин Клайнска чанта, цял ден се опитвам да се разболея - кашлям, кихам, констант темп 38 С, бях насметена от едни профси и с пълно право....

И на среща ми - просяче!!! От тия - младите, дето се имат за неотразимо смарт и си търсят жертви, само защото се имат за неотразимо смарт, а другите сме естесвено куче-касичка тъпаци... Та, идва ми това нещо насреща с една малка кутийка и почва жално да квичи, "моля ви, госпожо, нямам къде да живея, дайте ми някакви пари". ХАААА! Очите ми блеснаха!!! Аз видях жертва и той веднага го усети, но беше вече късно. Като го почнах, "и защо да ти дам пари?"; оня се опита да се измъкне с нещо смънкано под носа и да избяга, но вече ми падна в мрежата и то самичък се набута!!! "Имаш бронзови маратонки", продължих, "и чист пуловер". "А пуловерът ти има цип. Лъскав!!! Ти знаеш ли некой бездомник да има цип, че и голям, лъскав?". Оня взе да пристъпва от крак на крак и да се оглежда от къде може да ме заобиколи, но аз разперих ръце с пицата и ботушите карък "Гучи". "И си си сложил качулка, за да не се забележи гелосана ти прическа отдолу!". "Да не мислиш, че ще ти дам пари за безсрамно скъпия ти "Сача Хуан" гел, дето надушвам и от тука?". Оня видимо се притесни, особено, като забеляза безумния блясък в очите ми! "Момченце, тия стратегии, такива като мене ги правят!", "Какво имате предвит" с плаха надежда, че ще се откачи или ще го пощадя, ме попита. "Имаш наглостта да ми идваш тука с една маркетинг концепция и не си изпипал детайлите?!" - вече звучах наистина заплашително. "Детайлите, бе! ДЕТАЙЛИТЕ! Виж си обувките, виж си лъскавия цип, виж си гела на главата!!! И имаш наглостта да ми искаш пари под предлог, че нямаш къде да живееш??!! А къде си переш якенцето с ципа, като нямаш къде да живееш, защото ципчето е супер шайни!!! И дори моите не са такива, въпреки че имам две гардеробни стаи и няколко гардероба - един махагонов, друг - соц класика от 70-те с ромбовидните ключове. Та, къде държиш гелчето, дето струва 110 лв бутилчицата и не мирише на сиганин от "Малката булка", щот нали за това ми искаше пари, че нямало къде да живееш?! ДЕТАЙЛИТЕ! ДЕТАЙЛИТЕ!"... На четвъртото ми изкряскване да следи детайлите, че те провалят, тоя вече беше успял да пробие блокажа ми и се намираше на 20 метра посока Египетско посолство. Сигурна съм, че ще заобикаля квартала поне няколко месеца!", разказа Мариела Нордел. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.