Мария Игнатова пълен инфантил в Гърция: На Нойзи не му пука, нали тя плаща! (СНИМКИ)

Мария Игнатова се прави на Алиса в страната на чудесата!

https://goreshto.net/shoubiznes/mariya-ignatova-palen-infantil-v-garciya-na-noyzi-ne-mu-puka-nali-tya-plashta-snimki/144654 Goreshto.net
Мария Игнатова пълен инфантил в Гърция: На Нойзи не му пука, нали тя плаща! (СНИМКИ)

Мария Игнатова се прави на Алиса в страната на чудесата!

Мария Игнатова е на 45 години и да, макар че е още млада и хубава, малко й е късничко да се прави на инфантил и да го играе Алиса в страната на чудесата. Точно така обаче се представи тя в мрежата, а причината е, че си била открила в Гърция местенце с доста интересни и причудливи неща като детски рисунки, декорации и прочие...

Мимето не пропусна да се снима и да снима и местенцето си, на което, разбира се, е с мъжа си Нойзи. На Ивайло Цветков, който иначе е пълен сухар и винаги се е държал като 100-годишен бастун, му е през центъра на панталоните, че жена му се вдетинява по Луис Карол.

А и как да му дреме, щом тя поема разходите и де факто тя го води на почивка. "Пука му на Нойзито. Той си гледа кефа, Мария плаща, хапват, пийват, разхождат се, а после си я "оправя". Какво повече да иска един мъж?! Че и тя е влюбена като коза в него, направо не е за разправяне", коментират близки до двойката.

И добавят, че Мария Игнатова и Нойзи не са били разделени от сватбата си дори и за секунда, въпреки че се носеха такива слухове. "Те просто искаха да си живеят живота, без хорските приказки и затова след пиянската изцепка на Нойзи, се покриха и спряха да се снимат заедно", твърдят те.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.