Мария Игнатова в ступор: Вижте коя гореща мадама прегръща и целува Рачков! (СНИМКИ)

Димитър Рачков няма никакво намерение да се събира с Мария Игнатова!

https://goreshto.net/shoubiznes/mariya-ignatova-v-stupor-vizhte-koya-goreshta-madama-pregrashta-i-celuva-rachkov-snimki/133030 Goreshto.net
Мария Игнатова в ступор: Вижте коя гореща мадама прегръща и целува Рачков! (СНИМКИ)

Димитър Рачков няма никакво намерение да се събира с Мария Игнатова!

От известно време, всъщност откакто заряза Нойзи, се чува, че Мария Игнатова се връща към старата си и дългогодишна любов - Димитър Рачков. Под "връща се" имаме предвид нейните желания и напъни по въпроса, които обаче са коренно противоположни на тези на Митко.

Близки до Рачков са категорични, че комикът и водещ на "Капките" не иска и да чуе да се събира отново с Игнатова, която в личния си живот била огромен инат, а често пъти и темерут.

"На Митето му е добре така, дори и да е сингъл към момента. За онези седем години с Мария изстрада и скъса толкова нерви, че как не се побърка, не знаем. Затова и като го попитаха дали пак ще се събере с нея, в типичния си стил, започна да хвърля сол през рамо и да разправя, че ще си лее куршум", смеят се близки до него източници.

Е, днес Игнатова отново е в шок от това, което видя, а именно - нейния Рачков в прегръдките на друга Мария. Но не на Мара Отварачката, а на Мария Илиева. Че я и целува при това...

"Мария е стихия и огън, както на сцената, така и в живота", четка я Рачков, а и тя не му остава длъжна, уверявайки го колко го харесва... Как ли ще реагира Игнатова на тази размяна на нежности?!

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.