Мария Игнатова "заглади косъма": Бременна ли е?! (СНИМКИ по бански)

Мария Игнатова получава похвали за визията си!

https://goreshto.net/shoubiznes/mariya-ignatova-zagladi-kosama-bremenna-li-e-snimki-po-banski/115934 Goreshto.net
Мария Игнатова "заглади косъма": Бременна ли е?! (СНИМКИ по бански)

Мария Игнатова получава похвали за визията си!

Бременна ли е Мария Игнатова, или просто си хапва подобаващо - това се питат мнозина нейни последователи в нета, след като забелязаха, че бившата на Димитър Рачков вече не е толкова кльощава и суха като преди.

Знаем, че докато беше в "Господарите" и особено след раздялата с Рачков, Мария дори беше определяна като жена с хранително разстройство, разбирайте анорексичка. Е, оказа се, че анорексия няма и слава Богу, а всичко вероятно си е до ген.

Сега обаче, с нейния любим Ивайло Цветков - Нойзи, Игнатова се е отдала на живот, релакс и спокойствие. Фотосите, които пусна от плажа, доказват, че тя се е поналяла като дори коремът й стои набръчкан, а не е така плосък и стегнат като преди.

Да, Мария е на 44 години, но не спира да се поддържа и затова вероятността да е заченала от мъжа си "умник", не е малка. Още повече, че самата тя бе заявила, че иска дете от него. Смешно е как Игнатова гледа на Нойзи едва ли не като на интелектуален гений, но на него това му идва дюшеш.

"Тя му се възхищава, гледа като като пребозало теле, а той се шири в нейната къща, яде нейните пари и не спира да философства. Чудничко се е уредил, кой не иска такъв рахат", коментират отдавна в нета, но влюбената Мария пуска всичко подобно покрай ушите си.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.