Мария Илиева призна за изстъпленията си в ефир: Крещя като луда, не знам как ме трае Алекс!

Мария Илиева сподели, че това й е огромен недостатък!

https://goreshto.net/shoubiznes/mariya-ilieva-prizna-za-izstapleniyata-si-v-efir-kreshtya-kato-luda-ne-znam-kak-me-trae-aleks/117145 Goreshto.net
Мария Илиева призна за изстъпленията си в ефир: Крещя като луда, не знам как ме трае Алекс!

Мария Илиева сподели, че това й е огромен недостатък!

Кой да предположи, че ще чуе това от устата на вечно усмихнатата и спокойна Мария Илиева?! Е, певицата не просто учуди, тя хвърли зрителите в ступор като призна пред Жоро Любенов в БНТ най-големия си недостатък.

46-годишната изпълнителка разказа, че е крайно емоционална и особено крайна. Хвърляла се от готино в отвратително настроение за секунди, ако нещо я ядоса. А тогава крясъците й ставали страшни.

"Крещя като луда, признавам си. Когато ми е весело, или спокойно, всичко е чудесно, но ако ме набараш да не съм на кеф, тогава е ужасно. Понякога сама се удивлявам и не се харесвам като чувам децибелите, които излизат от устата ми. Не знам Алекс как ме издържа, но на децата се улавям да се карам от душа и съм ги дисциплинирала здраво. Много ги обичам, те са всичко за мен, но съм убедена, че възпитанието не може да се прави през пръсти", казва Мария Илиева.

Освен, че се шашнаха от това каква "скандалджийка" може да бъде, зрителите коментираха и друго, което не им се понрави в певицата. Визията й. Мария се яви с променен цвят на косата, който определено не е нейният и това личи от самолет.

"Марче, да си върнеш своя цвят, защото с този си като някоя циганка. Хич не те харесвам, а иначе си хубава мацка", коментират в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.