Мария Силвестър призна: Мразя го, ненавиждам го!

Мария Силвестър презира това от цялата си душа!

https://goreshto.net/shoubiznes/mariya-silvestar-prizna-mrazya-go-nenavizhdam-go/117817 Goreshto.net
Мария Силвестър призна: Мразя го, ненавиждам го!

Мария Силвестър презира това от цялата си душа!

Водещата Мария Силвестър винаги е давала вид на весела, буйна и дори доста щурава жена, която не излиза от кръчми и клубове. 46-годишната чаровница обаче призна нещо, което изненада мнозина.

"Мразя го! Ненавиждам го от сърце! Не понасям това около мен да има тълпи, да ми се бутат хора, или аз да се бутам в тях, например на така наречените тъпи светски събития. Аман от лицемерие, от фалш и от надути кухи персони, които искат да блеснат. Не казвам, че и аз нямам същия вид, когато ме видят на такива места, сигурна съм, че изглеждам тъпо. Затова не ги понасям", обяснява Силвестър.

Тя споделя, че се чувства най-добре с един или двама души около себе си, просто да си говорят някъде на усамотено и уютно местенце. За друго вече нямала нито сили, нито нерви.

Мария Силвестър не споменава дали има човек до себе си в момента. Знаем, че разводът й преди години със Силвестър Силвестров беше доста тежък, а след него тя обяви връзката си с хлапак, с когото имаха цели 17 години разлика във възрастта.

Дали убиваше скуката с младока, или наистина го обичаше, но Мария прекара с него доста време, след което се разделиха, а причината остана тайна.

Източник: България днес

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.