Мария Силвестър се наблъска с ботокс и рече: Много съм хубава, по-хубава от на 20!

Мария Силвестър не крие, че си прави корекции за подмладяване!

https://goreshto.net/shoubiznes/mariya-silvestar-se-nablaska-s-botoks-i-reche-mnogo-sam-hubava-po-hubava-ot-na-20/125265 Goreshto.net
Мария Силвестър се наблъска с ботокс и рече: Много съм хубава, по-хубава от на 20!

Мария Силвестър не крие, че си прави корекции за подмладяване!

През февруари Мария Силвестър ще чукне 47 години и, признаваме й го, изглежда чудесно. Ясно е, че при нея става най-вече дума за ген, пред който всички сме безсилни, но тя не е пренебрегнала и откритията на козметичната и дерматологична индустрия.

Водещата не крие, че редовно изпъва челото си с ботокс, защото иначе трябвало да се движи нагъната като хармоника. "На акордеон ще замязам, ако не си поставя ботокса. И това ми е проблем още от години. Не е до възраст, а до мимика. Винаги съм била емоционална, темпераментна и обичаща да си показва емоциите. Постоянно мимикрирам като говоря и разбира се, ефектът е налице - сбръчкано чело още от ранни години", смее се Силвестър.

Казва, че трудно е свикнала в началото с ботокса, защото той не ти позволява да правиш мимики, но било за добро. "Първо имах чувството, че съм като мумия и че хората ще ми се смеят, но се оказа, че е просто мое усещане за нещата. Сега съм редовен клиент и ми е гот", казва тя.

Чак по-късно, като минала 40-така, се решила и да си постави филъри в скулите, а и да попълни устните си с хиалуронова киселина. Но държи да е много малко и много изкусно направено, за да не изглежда като карикатурите из столицата.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.